Rezultatet e Provimit të Licencës së Inspektorit


(МK) Резултати за општ дел за испит


(МK) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce dignissim diam at justo sodales, et scelerisque sapien pretium. Nullam eu ex a felis dapibus consequat.

(МK) Резултати за практичен дел за испит


(МK) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce dignissim diam at justo sodales, et scelerisque sapien pretium. Nullam eu ex a felis dapibus consequat.

Portali ueb u krijua me mbështetjen e Projektit të BERZH - "Mbështetje për të përmirësuar efektivitetintë shërbimeve të inspektimit në Maqedoninë Veriore ". Informacioni i publikuar në këtë faqe në internet nuk pasqyron pikëpamjet e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ose Qeverisë së Luksemburgut.

Rruga Dame Gruev nr. 3 Blloku 2, Dyqani 5

1000 Shkup

Republika e Maqedonisë Veriore

Telefoni i kontaktit: +389 (0)2 3121 077

Adresa e emailit: contact@is.gov.mk