Контакт


РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
ИНСПЕКЦИСКИ СОВЕТ

 

ул. Даме Груев бр. 3 блок 2, локал 5

1000 Скопје

Република Северна Македонија

Телефон: +389 (0)2 3121 077

Е-пошта:  contact@is.gov.mk

Веб страница: www.is.gov.mk

Работно време: секој работен ден од 8.00 – 16.00 часот

Работно време на Писарница за прием на документи: секој работен ден од 12.00 до 16.00 часот

 

Службено лице за посредување со информации од јавен карактер

Елизабета Кучера

Телефон: +389 (0)2 3121 077

Е-пошта: b.kuchera@is.gov.mk

 

Офицер за заштита на лични податоци

Љубица Лилиќ Тодоровска

Телефон: +389 02 3121 077

Е-пошта: lj.lilic@is.gov.mk

Веб порталот е изработен со поддршка на Проектот на ЕБОР – „Поддршка за подобрување на ефективноста на инспекциските служби во Северна Македонија“. Информациите објавени на оваа веб страница не ги одразува ставовите на Европската банка за обнова и развој или Владата на Луксембург.

ул. Даме Груев бр.3 блок 2, локал 5

1000 Скопје

Република Северна Македонија

Контакт телефон: +389 (0)2 3121 077

Електронска адреса: contact@is.gov.mk