Резултати од испит за лиценца за инспектор


Резултати за општ дел за испит


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce dignissim diam at justo sodales, et scelerisque sapien pretium. Nullam eu ex a felis dapibus consequat.

Резултати за практичен дел за испит


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce dignissim diam at justo sodales, et scelerisque sapien pretium. Nullam eu ex a felis dapibus consequat.

Веб порталот е изработен со поддршка на Проектот на ЕБОР – „Поддршка за подобрување на ефективноста на инспекциските служби во Северна Македонија“. Информациите објавени на оваа веб страница не ги одразува ставовите на Европската банка за обнова и развој или Владата на Луксембург.

ул. Даме Груев бр.3 блок 2, локал 5

1000 Скопје

Република Северна Македонија

Контакт телефон: +389 (0)2 3121 077

Електронска адреса: contact@is.gov.mk